Zitbad met model


Diverse productvideo's


BBQ-set

Dambord

Maanlamp

Beamer

Tuinslang

Droogmolen

Infrarood sauna


Kledingwinkel


Koolhydraatarm menu


Vuurschaal


Speed cube


Body groomer


Podcast - Investeren kun je Leren


Bekijk de hele podcast hier.

Andere videoprojecten


Aftermovie

Als cadeau aan een paar vriendinnen voor hun verjaardagen, maakte ik een aftermovie van hun feestje. Op deze manier vergeet je deze avond nooit meer! 

Sheriff Malt – Colaboy

Een tweetal heren uit mijn pittoreske dorpje hadden op hun bucketlist staan om een carnavalsnummer te maken. Bij zo’n hit hoort natuurlijk ook een hippe videoclip. 

XYMS Goes Barcelona

Het digitale marketingadviesbureau XYMS was opzoek naar nieuw personeel, hiervoor gingen zij naar Barcelona om te laten zien dat een bedrijfsuitje geen allerdaags bedrijfsuitje is bij XYMS.

Project: Because We Carry - Mariëlle Hissink

Een studiegenoot zet haarzelf in voor vluchtelingen die aankomen op Lesbos. Ze wilde graag een video maken om aandacht te vragen voor deze situatie. 

1SQ Promo

De nieuwe aanwinst van het Belgische 1SQ, Thomas van der Garde, is recentelijk operationeel in Nederland. Om de diensten van 1SQ overzichtelijk in kaart te brengen, maakten we in de kantoorvilla een promo.

Testimonial MS Nitrogen

MS Schippers, de grootste aanbieder van agrarische benodigdheden voor de intensieve veehouderij, laat zien hoe hun nieuwe product, de MS Nitrogen, in werking gaat. 

Deze video is gemaakt in opdracht van Creatiive Productions.

Albert Heijn Leersum Bedrijfsborrel

De AH in Leersum houdt ieder jaar een bedrijfsborrel voor al haar medewerkers. Vanwege COVID-19 kon dit dit jaar niet fysiek doorgaan. Daarom wilden ze graag het nieuws dat ze hebben in video aan haar medewerkers verkondigen.

Staat jouw project binnenkort hier?

Ook jouw videoproject kan schitteren in dit portfolio. Neem hier contact op met mij en dan bespreek ik graag de mogelijkheden.